Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2017 18:06 - Диетата на Джаки Кенеди
Автор: vivito80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Джаки Кенеди, бившата първа дама на САЩ, е имала един изключително интересен живот. За да изглежда винаги добре и във форма, тя е приемала само по 600 калории на ден.

За навиците на бившата първа дама на САЩ разказва нейната асистентка Кати Маккейн. Джаки Кенеди я наема през 1964-та година, когато госпожа Кенеди се мести да живее в Ню Йорк след убийството на съпруга ѝ – президентът Джон Кенеди в Далас предишната година. Днес 72-годишната сега ирландска имигрантка подробно разказва за 13-те години, които прекарва в апартамента на първата дама. Тя разкрива много за хранителните навици на Джаки и тайната ѝ винаги да е фина и слаба. ефикасни хапчета за отслабване

Оказва се, че зад прекрасния външен вид стоят системни глад и лишения. Жаклин Кенеди е спазвала изключително строгата диета, за да бъде толкова перфектно слаба и с изваяна фигура. Веднъж асистентката се оплакала на Джаки, че е натрупала излишни килца и просто не може да се справи с тях. Тогава първата дама ѝ предлага заедно с личния ѝ готвач да изготви за нея програма, която се доближава почти напълно с нейната лична.

image
Хранителният режим на Маккейн почти копирал този, който самата г-жа Кенеди спазвала всеки ден. В него за закуска тя трябвало да приема варено яйце и чай, извара с пресни плодове за обяд и пилешки гърди или риба със салата или задушени зеленчуци за вечеря. Тъй като дамата искала да похапва леко и в следобедните часове, то ѝ препоръчали малко обикновено кисело мляко.

Простата сметка показва, че диетата на първата дама е била от 600 калории – много по-малко от тези, които една активна жена като Джаки има нужда всеки ден. Асистентката ѝ споделя, че тя често я засичала нощем в кухнята. Джаки не палела лампите, защото не искала никой да знае, че си похапва в тъмните часове на нощта.

Асистентката има много интересни истории с Джаки. Веднъж тя я видяла да яде сладолед от кутията с голяма супена лъжица. Джаки не само не се притеснила, а искрено се забавлявала.

В хранителните си навици Джаки Кенеди може да бъде определена като стриктна жена, която от време на време си позволява по някое и друго прегрешение. Бившата първа дама винаги се е стараела да консумира храна и когато пие алкохол.

Манията по теглото Джаки проектира и върху Каролайн, дъщерята ѝ от Джон Кенеди. Тя държала момичето да не яде мазни храни и винаги е добре облечено. Публично известен е случаят, в който Джаки порицава дъщеря си, когато тя иска да си поръча десерт: Ти си прекалено дебела. Никой никога няма да иска да се ожени за теб - казала тя на Каролайн.

Друг път пък майката анулира кредитната карта на дъщеря си, защото открива, че в сметката има немалко количество за свински ребърца на грил. Кредитната карта е активирана, когато Каролайн се присъединява към майка си за сутрешно тичане в Сентръл парк.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vivito80
Категория: Тя и той
Прочетен: 15552
Постинги: 36
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930