Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2017 14:50 - Вода с краставица за супер детоксикация на тялото!
Автор: vivito80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 146 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.05.2017 14:51


image
Всяка година се харчат десетки хиляди за справяне с така неприятния целулит. Макар и да не се различават по състав от нормалните мазнини в тялото ни, тези натрупвания се разпределят в тъканите по неприятен начин, който се отразява на цялостната ни визия.

Макар и да се знае от малцина, краставицата – този така свеж и обичан зеленчук, може да ни помогне за намалянето на обема на целулита. Още повече чрез нея можем бързо и лесно да се справим с алкохолната детоксикация. Това, от своя страна, е важна предварителна стъпка в управлението на алкохолизма.

Рецептата, за да приведете почти магичните свойства на краставицата в действие, е повече от лесна. Поставете две нарязани на кръгчета краставици, няколко листа свеж магданоз и един нарязан органичен лимон в кана с вода. Оставете ги да престоят една нощ в хладилника. Природният лек се консумира на следващата сутрин, преди да закусите.

Изпийте още една чаша от напитката преди обед, а два часа преди лягане довършете каната и я заредете отново за следващия ден. Това ще намали целулита и детоксикацията на алкохол по-бързо, отколкото сте предполагали.

Краставицата помага за хидратирането на тялото. Тя е пълна с витамини и минерали, понижава кръвното налягане, потиска апетита и не на последно място - успокоява кожата.

Консумацията на вода от краставица по време на програмата ви за детоксикация ще ви помогне дори повече. Напитката съдържа антиоксиданти, които ще намалят вредното въздействие на свободните радикали и буквално ще отмият с хидратиращото си въздействие опасните токсини, които ежедневно приемаме.

Водата от краставица също така тонизира тялото, прочиства хранителните вещества и предпазва от натрупване на вредни съединения. Антиоксидантните и противовъзпалителни съединения, флавоноиди, лигнани и тритерпени, съдържащи се в напитката, действат като бариера срещу вредните свободни радикали и канцерогенни вещества.
image

Ако желаете да приемате допълнителни добавки за детоксикация, ще ви предложим едни от най-добрите, които можете да намерите тук.
Ще ви предложим изпитана хранителна добавка за пречистване на организма.Тя е 100% натурален комплекс за пречистване на организма. Уникалната му формула съдържа бленд от специално подбрани екстракти и вещества, които подпомагат естественото пречистване на организма от токсини. Знаете, че всеки ден организма ни е подложен на какви ли не токсични вещества- замърсен въздух,нездравословна храна,козметика- това са само малка част от източниците на вредни химикали. Затова е изключително важно да предоставяме на организма възможност да се пречисти от тях.
Пречистване комплекс е с билкови екстракти и антиоксиданти, и е от голямо значение за праивлното функциониране на организма, като го предпазва от оксидантното действие на свободните радикали и действа синергично върху процесите на изчистване.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vivito80
Категория: Тя и той
Прочетен: 15560
Постинги: 36
Коментари: 0
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930